Добро пожаловать!

Зарегистрировавшись у нас, вы сможете общаться, делиться информацией и отправлять личные сообщения другим участникам нашего сообщества.

Зарегистрироваться сейчас!

PoisonEwcia666

Ewcia
Команда форума
Оплачено
Уровень
0

Реакции
361
Награды
4
Hej! Nie wiem jak Wy, ale ja dzisiaj mam ochotę ponarzekać. 🙄 A niestety są ku temu powody.
Za chwilę Święta. Mnóstwo ludzi zamawia prezenty przez Internet i czeka potem na swoją paczkę. I wtedy klient spodziewający się kuriera może mówić o wielkim szczęściu, jeśli paczka dotarła na czas cała i zdrowa prosto do jego drzwi.
Ja ostatnio takiego szczęścia nie miałam. Kurier firmy DHL nie powiadomił mnie, że paczka dotarła do mnie z Niemiec. Ktoś dobrze mi doradził, bym zainstalowała w telefonie aplikację tej firmy. Mogłam w ten sposób zdobyć jakąkolwiek wiedzę na temat przesyłki i prześledzić jej trasę.
W aplikacji przeczytałam, że paczka nie mogła być dostarczona do domu. Była tam też informacja o paczkomacie niedaleko mojego bloku, gdzie mogę paczkę odebrać. Udałam się więc do paczkomatu z nadzieją, że odzyskam moją własność. Jakaż ja byłam naiwna! Wpisałam dane z aplikacji i na ekranie wyświetliła się wiadomość, że numer PIN jest nieprawidłowy. Z pustymi rękami, zrezygnowana wróciłam do domu.
Napisałam o moim problemie do sklepu, w którym zrobiłam zakup. Prześledzili moją sprawę i najpierw zacytowali kłamliwego kuriera, że produkt wrócił do nadawcy, a następnie po kilku dniach stwierdzili, że moja paczka zaginęła w transporcie. Na szczęście to porządny sklep, najwyraźniej przygotowany na takie sytuacje i obiecał przysłać nowy produkt.
Ciekawe, czy tym razem kurier łaskawie dostarczy moją paczkę i stanie się prawdziwy cud świąteczny. Zobaczymy.

Hej! Wszystko dobrze się skończyło. Na dzień przed Wigilią kurier grzecznie dostarczył moją paczkę. Miałam trochę obaw, czy przesyłka dotrze wprost do Łodzi, bo mój adres w aplikacji był jakoś dziwnie zapisany z błędami, ale przesyłka dotarła. Fajnie, że sklep szybko rozpatrzył moją sprawę, przyznał, że jestem pokrzywdzona i postarał się wysłać paczkę jeszcze przed Świętami. Ho! Ho! Ho! Warto upominać się o swoje i nie rezygnować.

Назад
Сверху