Добро пожаловать!

Зарегистрировавшись у нас, вы сможете общаться, делиться информацией и отправлять личные сообщения другим участникам нашего сообщества.

Зарегистрироваться сейчас!

Vadim

Админ
Команда форума
Оплачено
Уровень
0

Реакции
586
Награды
4
Почему в транспортах Лодзи летом не включают кондиционер, а зимой – включают

Городской транспорт Лодзи — одна из важнейших частей городской инфраструктуры, обеспечивающая удобные передвижения для тысяч жителей и туристов. Но многие пассажиры замечают парадокс: кондиционеры, которые можно увидеть в современных трамваях и автобусах, не всегда работают должным образом, особенно когда они наиболее нужны. Летом, когда жара в транспорте становится невыносимой, кондиционеры часто остаются выключенными, а зимой, когда морозно, они неожиданно включаются. Давайте разберемся, в чем может быть причина такого феномена.

Почему летом кондиционеры не работают?🤔

Cześć. Dziękuję ci Vadim za ten post. Trafiłeś w punkt z zapytaniem, dlaczego w łódzkim MPK klimatyzacja nie działa prawidłowo albo nie jest prawidłowo obsługiwana. Ja też się nad tym zastanawiam. Ostatnio jechałam w tramwaju, w którym klimatyzacja była nastawiona na pełną moc. Na zewnątrz tego dnia panował ziąb. Oczywiście bardzo mnie przewiało i byłam chora. Latem natomiast nie raz musiałam znosić trudy upałów, ponieważ klimatyzacja nie działała. To co dzieje się w łódzkich tramwajach to absurd.

Witam wszystkich. Myślę, że ten problem istnieje już od dłuższego czasu i nikt go nie rozwiązuje. Nie tylko ludzie marzną, czekając na tramwaj lub autobus, ale także w środku jest zimniej niż na zewnątrz.

Witam wszystkich. Myślę, że ten problem istnieje już od dłuższego czasu i nikt go nie rozwiązuje. Nie tylko ludzie marzną, czekając na tramwaj lub autobus, ale także w środku jest zimniej niż na zewnątrz.
Witaj. To prawda, że nikt nie rozwiązuje tego problemu. Ludzie wsiadają do tramwaju, gdzie wieje i jest zimno jak w lodówce, ale nikt nie zwraca uwagi motorniczemu. Zawsze tak będzie, jeśli pasażerowie pozostaną bierni.

Назад
Сверху